Parkhurst State School, New Learning Centre

icon
Central Queensland
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
EducationGovernment

Parkhurst State School required new General Learning Areas (GLAs) to cope with the uptake in student enrolments. The two-storey GLA building, constructed on purchased neighbouring land, allows for the school to reduce its current percentage of demountable classrooms.

The new GLA includes six classrooms on the top floor, a staff collaboration space and an outdoor arts and science learning space – allowing for flexible learning options.

With the school located within close proximity to local resident and on the main Yaamba Road/Bruce Highway, careful consideration was given to ensure the safety of students, staff, parents and the local residents.

Working within an operational campus, it was imperative that Paynters maintained uninterrupted education delivery.